Kom in contact

The Sales Page

The Sales Page

 Om gezond te kunnen groeien met je team of organisatie heb je een goede sales strategie nodig. Je moet de juiste klanten selecteren, het juiste verhaal vertellen en een goed proces in kaart hebben om dit waar te kunnen maken en verder op te kunnen schalen. Tegelijkertijd wil je dit ook zo duidelijk mogelijk voor iedereen hebben, zodat het voor iedereen crystal clear is wat we met elkaar hebben afgesproken en hoe we het aanpakken.

Hoe werkt het?

Laat hieronder je e-mailadres achter en wij sturen de links naar The Sales Page en de Whitepaper naar je toe!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aan de hand van het framework van The Sales Page kan je in een aantal workshops met je team jouw specifieke inhoud bepalen en daarmee jouw ideale sales strategie bepalen.

Dit kan je zelf doen. Maar het is net als met Chinees leren of leren Skien, als je je door iemand laat begeleiden  die daar verstand van heeft dan krijg je een beter eindresultaat.

Bovendien pakken we tijdens deze begeleiding ook voor een deel het trainen van commerciele vaardigheden mee, zodat je beter leert mensen te overtuigen.

Wat levert het op?

De juiste strategie, de juiste aanpak en het juiste proces voor jouw bedrijf om nieuwe klanten aan je te binden. Met alle voordelen van dien 🙂


Waarom jij met The Sales Page wilt werken:

  • Jouw slimme sales strategie op 1 pagina
  • Leuk om aan te werken en super praktisch
  • Ideaal om mee op te schalen
  • De manier om meer omzet te genereren
  • Snel in de actie modus

Enthousiast?

Neem contact op met Terry om te kijken hoe jij The Sales Page in jouw organisatie kan implementeren.

//