Kom in contact

Open trainingen

Voor wie is deze training?

Stel je bent een commerciële professional, accountmanager, sales manager, account director of iets in die richting met al een aantal jaren ervaring en je hebt zin om jezelf op commercieel vlak verder te ontwikkelen dan is de opleiding De Sales Architect voor jou.

Waarom wil je deze opleiding doen?

Door deze opleiding word je er bewuster van waarom je gedeeltelijk al succesvol bent. Daarnaast begrijp je beter hoe processen werken en ontwikkel je je eigen effectieve sales aanpak en vaardigheden, waardoor je succesvoller gaat zijn in het aangaan van jouw commerciële uitdagingen.

Download de brochure

Wat leer je tijdens deze training?

De training bestaat uit onderstaande 5 modules.

  • Sales Strategie
  • Sales Skills
  • Het Sales Proces
  • The Challenger Sale
  • Beinvloedingswapens


Wat gaan we doen ?

De Sales Architect is een opleiding gebaseerd op het gelijknamige boek van Terry van den Bemt waarbij we je mee gaan nemen langs de belangrijkste facetten van Sales anno 2020.

De opleiding duurt 5 maanden en bestaat uit een combinatie van on- en offline training. 1X per maand hebben we een offline training van een dagdeel met een groep van maximaal 12 deelnemers. We gaan de opleiding op jouw situatie toepassen. Dat houdt in dat we “worskshop-style” aan de slag gaan.

Daarnaast ondersteunen we dit programma met een online learning track. In deze online learning track vind je alle content die we gebruiken, maar ook blogs, video’s, quizzes, templates, opdrachten etc. Allerlei content om te zorgen dat wat we tijdens de sessie’s doen beter beklijft en daardoor meer effect heeft. Daarnaast krijg je uiteraard het boek zelf.

Het wordt een mix van theorie, ervaringen, cases, fun en hard werken.

Meldt je aan voor de eerste volgende training via onderstaande formulier
of neem contact op voor meer info.

€1950,-

Nog een aantal plaatsen beschikbaar

Ik wil ook mee doen Terry...

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Neem contact op met Saleslift om te kijken of wij je kunnen helpen met jouw uitdagingen.

//