Kom in contact

Daniëlle Janssen gaat verder als Partner & Managing Director bij Saleslift Studio

Culture, Saleslift

Daniëlle Janssen gaat verder als Partner & Managing Director bij Saleslift Studio.

Sinds april dit jaar heeft Daniëlle in haar rol als Account & Operations Director samen met co-founders Terry en Davy gebouwd aan de Saleslift Studio organisatie. Binnen 15 maanden staat er een team van 28 professionals waarmee succesvol outbound sales strategieën worden bedacht en uitgevoerd voor een groeiend aantal klanten. Onlangs is ze officieel ingestapt als Partner en per 1 januari gaat ze verder in de rol van Managing Director.

De drie kenden elkaar al vanuit vorige rollen in andere organisaties en vullen elkaar goed aan. Instappen als partner was dan ook een mooie en logische volgende stap. Mede door de snelle ontwikkelingen die de organisatie al steady meemaakt vanaf dag één, gaat Daniëlle ook verder in een nieuwe rol als Managing Director om zo de organisatie en het team verder te begeleiden in gezonde groei.

 

Davy Guijt: “Wij zijn ontzettend blij dat Daniëlle officieel onderdeel gaat uitmaken van Saleslift Studio. Het is een enorme aanwinst en iemand waarmee we verder stappen kunnen zetten nu maar vooral ook in de toekomst.  Naast haar rol binnen Saleslift Studio heeft ze ook een belangrijke bijdrage geleverd in de ontwikkeling van onze eigen technologie, die we het komende jaren verder gaan uitbouwen.”

Over Saleslift Studio

Saleslift Studio is in 2020 opgericht door Terry van den Bemt en Davy Guijt. Saleslift Studio helpt B2B organisaties met het bouwen van “salesmachines”. Door jarenlange ervaring op het gebied van sales, technologie en het aansturen van commerciële teams zijn we in staat geweest om een succesformule te ontwikkelen die gericht is op de meest schaalbare manier van kwalitatieve groei.

Wil je meer weten over Saleslift Studio? Neem contact met ons op.

Back

Also nice to read:

//